Anything you wood like

Od umetničke radionice osnivača naše kompanije na početku, do preko četrdeset zaposlenih, danas. Od lokalnog tržišta Bosne i Hercegovine, do savremene Amerike, Evrope, Japana i Australije.

Kvalitet izrade, poštovanje rokova i orjentacije na potpuno zadovoljstvo kupaca, otvorili su nam vrata globalnog tržišta pre svega preko kompanija na čijim smo brendovima radili. Između ostalih su: FURNITURE, De Breuzn GmbH, Wookids, Kalon Studios EU i USA...

 

Već skoro tri decenije duga tradicija izrade našeg namještaja i sportskog programa od plemenitog drveta protkana je svakodnevnim radom, unapređenjem znanja, veština i tehnoloških postupaka, da bismo mogli istovremeno pratiti najsavremenije trendove u proizvodnji, ispuniti najstrožije zahteve naših kupaca i biti uvek spremni da prihvatimo izazove u razvoju i pronalaženju najboljih estetskih i tehničkih rešenja prilikom izrade svakog komada namještaja koji kroz naše ruke prođe.

S ponosom ističemo da smo, kao i svi naši dobavljači, FSC sertificirani.

Za sve finalne proizvode bez obzira da li su u završnoj obradi lakirani ili nauljeni koristimo isključivo sertifikovane proizvode po EN 71-3 normi. Kao kod programa za odrasle, tako i kod programa za bebe.

Iako smo tehnički spremni za proizvodnju velikih serija, zadržali smo najfiniju ručnu obradu i orijentisanost ka svakom detalju finalnog proizvoda koja je karakteristična za umetničke radionice., tako da je svaki proizvod koji izađe na tržište, na svoj način unikatan.

 

Kao što se i samo drvo kad sazri, putem semena umnožava i razvija i naš rad je sazreo, pa je pored brendova koje radimo za naše partnere, donio i sopstveni brend.

Inovativnog dizajna, karakterističnih linija, mekanih ivica, topao na dodir i jednostavnog vizuelnog izraza. Jednostavnost izgleda, laka klopivost u bilo koji ambijent i savršenstvo izrade, predstavljaju osnov našeg pravca. Kolekcija Wood Arts predstavlja prvi od mnogobrojnih koraka koje planiramo da realizujemo.

Umetnost obrade plemenitog drveta i tradicija koja se već mjeri decenijama, garancija su kvaliteta i posvećenosti očuvanju okoline, zdravlja ljudi i povećanju zadovoljstva svih kupaca našeg novog brenda.

Za sve dodatne informacije rado ćemo Vam pomoći,

Vaš Smarvet tim za namještaj.